ZONDAGAVOND 8 SEPTEMBER 2019 ROB BARNASCONI & ANNIEK ARENDS.

  • Rob Barnasconi en Anniek Arends zijn inmiddels al jaren verbonden aan de Tandartsen Groepspraktijk in Beverwijk. Deze praktijk, gestart in 1939 door tandarts C.Ph. Hamann, is in de loop van de tijd uitgegroeid van een solopraktijk, naar een groepspraktijk met 8 behandelkamers en in totaal 45 medewerkers. En ze bestaan dit jaar 80 jaar. In deze praktijk vindt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen plaats.
  • Naast de conventionele tandheelkunde kunt u ook voor bijvoorbeeld implantologie en moeilijke wortelkanaalbehandelingen bij de Tandartsengroepspraktijk Beverwijk terecht. Maar er vinden ook veranderingen plaats: Openingstijden zijn veel meer anno 2019 geworden, je kunt er b.v. al vanaf ’s morgens 7.00 uur terecht tot ’s avonds 21.00 uur.
  • Rob heeft zijn witte jas inmiddels doelbewust aan “de wilgen gehangen” doet nu het management en onderhoudt de externe contacten….
  • Anniek werkt als algemeen practicus in de praktijk.
  • Wat tandheelkunde is, in z’n algemeenheid, en wat de plannen zijn voor de toekomst, voor de de praktijk in Beverwijk in het bijzonder… daarover komen Rob Barnasconi en Anniek Arends de komende 2 uur vertellen, afgewisseld met hun muziekkeuze. Heeft u vragen aan de tandartsen over bepaalde behandelingen, wat wordt wel vergoed, wat niet, over de praktijk etc. Bel dan tijdens de uitzending tussen 19.00 en 21.00 uur naar 0251- 254 958 en wellicht wordt jouw vraag wel in de uitzending behandeld. Heel veel luisterplezier.