ZONDAGAVOND 7 JANUARI 2018 BARBARA BREEDIJK (ZANGERES & CABARETIÈRE)

Deze onorthodoxe blonde krullenbol staat bekend om haar warme zangstem en improvisatietalent. Ze introduceert haar liedjes op een aanstekelijke manier aan het publiek .‘Beestachtige liedteksten met fijnzinnige vondsten en gevatte humor! (Cabaret Concours Vlaanderen finale, juryrapport.
Barbara speelde in het voorprogramma van Candy Dulfer, Wouter Hamel, Elfie Tromp en zong liedjes tijdens de boekpresentaties van Jaap Robben en Jente Jong. Ze was te horen op radio 2, te zien bij de AVRO, in Theater Bellevue, Paradiso en op Oerol.
In 2016 stopte Barbara met haar baan als vaktherapeut muziek in de zorgsector, in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, om zich volledig te richten op haar werk als artiest. Barbara verzorgd nu o.a. optredens op maat bij zorgcongressen en teambuilding sessies, onder de noemer ‘Liedje voor jou’.
Ook presenteerde ze de muziekvoorstelling ‘Fiere Vrouwen’ in een uitverkochte ‘Kleine Komedie’! In januari is de voorstelling nog drie keer te zien in de theaters. Momenteel werkt Barbara aan de liedjesvoorstelling ‘Kan het ook uit?’ Vanavond is Barbara onze gast en heb je een vraag aan haar, bel dan tijdens de uitzending tussen 19.00 en 21.00 uur met: 0251 – 254 958.