ZONDAGAVOND 7 FEBRUARI 2016 ROB WANDERS

Als de klassiek geschoolde bariton Rob Wanders na het uitvoeren van een meeslepende opera naar huis gaat dan geeft hij zich graag over aan zijn andere grote muzikale liefde: de Amerikaanse folk/ blues/country/rock and roll van favorieten als Elvis Presley, Jeff en Tim Buckley en Mickey Newbury.

Ook heeft Rob een  gedichtenbundel gepubliceerd,getiteld: “Schaduw van het verleden” De bundel is te koop bij o.a. amazon.com en ebay.com Tijdens de uitzending zal Rob ook een paar gedichten voorlezen.

En het is dit repertoire dat Rob bij studio JP. kwam opnemen. Studio J.P is weer van Jan Paul van der Meij… een Wijk aan Zeese singer/songwriter met een professionele studio waar men ook cd’s kan opnemen. Operazanger Rob Wanders zingt als freelance zanger bij de Nederlandse Opera. Hij doet dat sinds 1993. Ook zong hij jarenlang bij het Koor Nieuwe Muziek. Daarnaast acteert Rob  in tv commercials. Zo was hij te zien als ober in een spotje van zonzoo uit 2009 In 2013 speelt hij de rol van snackbarmedewerker in een reclamefilmpje waarin Remia fritessaus wordt aangeprezen. Vanavond is Rob onze gast van 19.00 tot 21.00 uur. Heeft u een vraag aan hem dan kunt u bellen tijdens de uitzending met 0251 – 254 958. Veel luisterplezier.