ZONDAGAVOND 3 MAART 2019 PIP PELLENS


In het voorjaar van 2019 zal Pip Pellens het podium betreden met haar eigen theatershow ‘Pip Goes Offline’. In deze theatervoorstelling vraagt Pip haar publiek om hun telefoons af te geven in de garderobe en anderhalf uur offline te gaan. In taal, zang en dans en met muzikale verrassingen neemt ze de mensen aan de hand en laat ze zien dat leven zonder mobiele telefoon, social media en internet ook een optie is. Voor heel even dan…

Pip haar carrière in de media groeide tegelijkertijd met de opkomst van social media. In deze afgelopen 15 jaar is de manier van communiceren voor een groot deel verschoven naar een digitale wereld. Wat heeft het ons gebracht en waar gaat het naartoe? Voor Pip is het moment gekomen om de balans op te maken. De impact van het internet op haar eigen leven en die van ons allemaal. Pip zoekt antwoord op de vraag: ‘bestaat er voor mij nog wel een leven zonder mobiele telefoon, sociale media of internet?’ Door met zichzelf het experiment aan te gaan zal zij tijdelijk helemaal offline gaan.
De theatershow ‘PIP GOES OFFLINE’ zal vanaf 13 maart 2019, in 25 Nederlandse theaters, te zien zijn. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Over Pip Pellens Als 9 jarig meisje maakte Pip Pellens haar podiumdebuut in de musical ‘The Sound of Music’. De inmiddels 24jarige veelzijdige Pip kent een bevlogen carrière, waarin ze acteert in films en series (oa. Tuintje in mijn Hart, Zomer in Zeeland), presenteert (oa. Wijn met Pip, MovieZone) en danst (winnares seizoen 1 Dance Dance Dance). Met de Televizier Talent Award (2016) op zak viert Pip met de theatershow ‘PIP GOES OFFLINE’ haar 15 jarig werkjubileum. ‘PIP GOES OFFLINE’ wordt geproduceerd door Wise Monkeys en geregisseerd door Pim Vosmaer.

Vanavond is Pip onze gast. Van 19.00 tot 21.00 uur kun je bellen naar de studio van Radio Beverwijk. 0251 – 254 958 om een vraag te stellen aan Pip. En wie weet wordt jouw vraag wel live in de studio beantwoord. Veel luisterplezier.