ZONDAGAVOND 28 APRIL 2019 IRENE KUIPER

Na de succesvolle voorstelling In bed met Dietrich en Piaf presenteert De Nel Theaterproducties in theaterseizoen 2019–2020 een nieuwe Nederlandse muziek-theaterproductie Callas/Onassis/Kennedy een muzikale vete!

Hierin speelt onze gast van vanavond, Irene Kuiper, net klaar met The Adams Family, de hoofdrol samen met Frédérique Sluyterman van Loo. Irene is naast actrice ook stemactrice, regisseur en producent. Kortom een veelzijdige vrouw die ons een hoop te vertellen heeft.

Callas/Onassis/Kennedy een muzikale vete! verteld over de intrigerende driehoeksverhouding tussen wereldberoemde iconen: operadiva Maria Callas, ex-first lady Jacqueline Kennedy en de man met wie beide vrouwen een relatie onderhielden, de Griekse scheepsmagnaat en miljardair Ari Onassis. Het resultaat is een muzikale fantasie over roem, macht en media, passie en wraak, waarin feit en fictie op een verrassende manier door elkaar lopen.

De cast van Callas/Onassis/Kennedy een muzikale vete! zal bestaan uit Frédérique Sluyterman van Loo (Maria Callas), Irene Kuiper (Jackie Kennedy) en Ger Otte (Aristoteles Onassis) en wordt geschreven en geregisseerd door Daniël Cohen.

Vanavond is Irene onze gast en mocht u een vraag aan Irene hebben bel dan tijdens de uitzending tussen 19.00 en 21.00 uur naar 0251 – 254 958 en wie weet wordt jouw vraag wel live in de uitzending beantwoord. Veel luisterplezier.