ZONDAGAVOND 26 FEBRUARI 2017 YVONNE C. FRANSSEN

Yvonne C. Franssen ontwikkelde en schreef Emowijzer® vanuit haar jarenlange ervaring in het werkveld. Zij is emotiedeskundige, kindercoach, empowermentcoach, trainer social skills en logopedist.
Zij werkt sinds 1989 als logopedist/specialist verbale en non-verbale communicatie met kinderen, jongeren en volwassenen. Sinds 2007 gecombineerd met Empowermentcoaching; sinds 2010 kindercoach en trainer sociale vaardigheden voor kinderen; sinds 2010 specialisatie stotteren en spreekangst.
Zij begeleidt en bemoedigt kleine en grote mensen in hun wijze van communiceren met de omgeving. Steeds meer ontstond bij haar de behoefte om ook te kunnen helpen met het communiceren met je eigen gevoelswereld. Diverse opleidingen en scholingen, evenals personal coaching , gaven voeding en inspiratie .
Yvonne is moeder van twee zoons. In haar gezin voelde zij de behoefte gevoelens bespreekbaar te maken op een nuchtere manier . Samen met haar kinderen bedacht en tekende zij eerst de Emometer® . Deze is nu de Emowijzer® geworden. Vanavond is Yvonne onze gast en zal zij 2 uur lang vertellen over haar ervaringen en over de totstandkoming van het boek “Emowijzer”. Heeft u een vraag aan Yvonne bel dan tijdens de uitzending van 26 februari tussen 19.00 en 21.00 uur naar: 0251 – 254 958. Veel luisterplezier.