ZONDAGAVOND 24 JANUARI 2016 CAROLIEN GOEMAN

Carolien is op 8 Juni 2015 afgestudeerd aan het Complete Vocal Instituut (CVI) in Kopenhagen. Zij kreeg er in 1 keer 293 collega,s bij, verdeeld over 23 landen. CVI is het grootste zanginstituut in Europa voor professionele en semiprofessionele zangers. Daar volgde zij de drie-jarige opleiding tot CVT teacher/singer. Inmiddels is zij een autorised CVT teacher .

Een prachtige titel die staat voor zangles van het allerhoogste niveau .
In haar zangschool wil zij je graag laten kennismaken met de mogelijkheden die Complete Vocal Technique je biedt .
Zoals zovele zangeressen is zij begonnen met zingen in een jongerenkoor . Een aantal jaren later was haar eerste bandje een feit en dat was de start van een periode van ruim 25  jaar met ontzettend veel muzikale avonturen en deze is nog lang niet voorbij .
Zij treedt nog regelmatig op met de band So Heart en met diverse projecten oa ABBA rocks!
Daarnaast staat zij met haar zangschool aan het begin van een nieuw avontuur.
Carolien kreeg toen zij 20 jaar was zangles bij de toenmalige opera diva Elly Zwikker.
Hierna volgde  een cursus “studio zangeres ” in Hilversum.
Daarna heeft zij zangles genomen en meerdere workshops gevolgd  bij o.a Hester Macrander en Lizzy Kean. Daarna heeft zij privélessen genomen bij oa  Frouke va Es  (authorised CVT teacher)
Verder heeft zij in verschillende bands gezongen.
Een feestje bouwen op het podium is voor haar een van de leukste dingen die er bestaan. Zij is altijd op zoek geweest naar verbetering en nog steeds , dat is wat voor Carolien het zingen zo leuk maakt.
Op zoek gaan naar een grens en de lat dan toch weer een stukje hoger leggen .
Zo blijft het een uitdaging! Sinds september 2015 is Carolien het pop-koor “ZINGSATION” gestart. Toen wij van Radio Beverwijk bij de openbare repetitieavond waren in december… was het verbazend wat deze vrouw in 3 maanden heeft bereikt met ongeveer 30 zangers en zangeressen.

Vanavond is Carolien onze gast: Heeft u een vraag over haar vakgebied? Bel dan tijdens de uitzending tussen 19.00 en 21.00 uur met: 0251 – 254 958. Veel luisterplezier