ZONDAGAVOND 24 FEBRUARI 2019 MARLON KICKEN CABARETIER

De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar uw theater! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen?

In zijn derde theatervoorstelling ‘In de lift’ neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten?

Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest! Vorig jaar mei zat hij bij “THE PREVIEW NIGHT” voor het nieuwe theaterseizoen in het Kennemertheater. Vanavond is hij onze gast… heb je een vraag aan Marlon, bel dan tijdens de uitzending tussen 19.00 en 21.00 uur naar: 0251 – 254 958 en wie weet wordt jou vraag wel live beantwoord in de uitzending. Veel luisterplezier.