ZONDAGAVOND 24 APRIL 2016 MAUS GRANAAT

Mijn naam is Maus Granaat. Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg en heb in diverse werkvelden mijn ervaring opgedaan. In de ouderenzorg, psychiatrie, revalidatie en het werken met mensen met een verstandelijk beperking. Momenteel ben ik werkzaam op de afdeling bloedafname van het laboratorium van het Rode Kruis Ziekenhuis en de aldaar gevestigde trombosedienst.
Daarnaast heb ik de opleiding tot sportmasseur, shiatsumassage en triggerpointmassage gedaan. Ook geef ik reiki en quantumtouch.

Inmiddels maak ik het programma “Bekijk ’t maar” voor het 17e seizoen. Ongeveer een half jaar geleden vroeg Daan Bartels van www.hetlied.nl mij of ik zelf wel eens geïnterviewd was in mijn eigen programma…. dit was niet het geval. Dus… vandaag ben ik gast in mijn eigen programma en het zal een TOTALE verrassing worden want ik weet van niets.

Na zoveel jaren hebben we gasten ontvangen van onder andere: Lee Towers, Yvonne van Gennip, Simone Kleinsma, Robert Long, Corry Brokken, Imca Marina, Carry Tefsen, Ronnie Tober en Hennie Huisman, maar ook politici als Jeltje van Nieuwenhoven, Gerdi Verbeet, Boris v/d Ham, Frits Huffnagel en Rita Verdonk. Maar ook priester Antoine Bodar hebben we in de studio ontvangen. Het is door de jaren heen een tof programma geworden waar ik elke week met heel veel plezier aan werk en naar uitkijk.

Zelf regel ik de meeste gasten, soms krijg je een tip van iemand, je hoort of je leest wat en dan ga je er achteraan…

Het huidige team van Bekijk t maar bestaat nu uit Carla Boske, Bernadette van den Doorn, Monique Brussel-Beentjes, Corrie Lippes en Barbara Krook die sinds sept. 2014 op geweldige wijze de gasten verzorgen en de telefoontjes aannemen en er voor zorgen dat de prijzen bij de juiste mensen terecht komen. Bob Blinkhof en Raimond Bos die op onnavolgbare wijze de techniek verzorgen en Charles Duijff de gedichten voor de gasten schrijft en ondergetekende die programma samensteller en presentator van het programma is.

We hebben inmiddels door de jaren heen heel wat bekende Nederlanders in de studio mogen ontvangen en als het aan ons ligt gaan we daar voorlopig met veel enthousiasme mee door. Op de website kunt u elke week lezen welke bekende Nederlander we de komende zondag ontvangen. www.bekijktmaar.com

Ik wens u, namens het hele team, veel luisterplezier tijdens onze uitzendingen en speciaal vanavond.

Maus Granaat.