ZONDAGAVOND 21 MEI 2017 EX-QUIZMASTER WILLEM BOL

WILLEM BOL 61 jaar, wil niet dood. De ex-quizmaster van de NCRV die als gevolg van een langslepend conflict met verzekeraar Generali aan de bedelstaf is geraakt, kan nauwelijks nog praten. Zijn gezondheid takelt nu in rap tempo verder af. ,,Ze wachten bij de verzekeraar op mijn dood, dat is nu hun strategie”, zegt hij.
De verzekeringsmaatschappij had vorig jaar op deze pagina PRIVÉ toegezegd met Bol in gesprek te willen gaan. Een ontmoeting is er nooit gekomen en een oplossing lijkt verder weg dan ooit.
De oud-quizmaster uit de jaren ’90, ligt al ruim twee jaar overhoop met Generali, zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Bol, afgekeurd voor een onbehandelbare hernia, werd op heterdaad betrapt door een detective omdat hij bij de supermarkt in bijzijn van zijn vrouw SIMONE een tasje boodschappen tilde. Gevolg: Bol moest 400.000 euro aan uitgekeerd verzekeringsgeld terugbetalen. Hierdoor heeft hij nu géén inkomsten, géén recht op een uitkering, géén woning en is hij niet verzekerd tegen ziektekosten. Lange tijd leefde hij in een auto, maar mag nu tijdelijk met zijn gezin kosteloos in een recreatiewoning van een kennis wonen. Een triest verhaal waar Willem uitvoerig over komt vertellen. Heeft u een vraag, of misschien wel een advies voor Willem bel dan tijdens de uitzending met: 0251 – 254 958