ZONDAGAVOND 20 MAART 2016 JOKE NUYENS

 

 

Joke Nuijens is geboren in een groot gezin uit Limmen en momenteel woonachtig in Beverwijk. Haar echte passie voor de schilderkunst is begonnen toen ze 11 jaar oud was.

Haar hele leven is één grote zoektocht geweest naar wat ze wilde weerleggen op het doek. Ze houdt van mensen en haalt hier grotendeels haar inspiratie uit, wat terug te vinden is in haar schilderwerk.

Ze houdt ook erg van gezelligheid en ook dat kun je zien in het palet wat ze gebruikt. Vrolijke kleuren, eten, drinken en allerlei gezellige taferelen. Zo moet het leven er voor Joke uitzien en dat probeert ze over te brengen op het doek.

Ook schildert  ze de ‘gezellige mensen’ in een persoonlijke uitstraling. Dus je eigen gezinssituatie en alle details in en rond het gezin kunnen op het doek worden vastgelegd. Maar ook gezellige taferelen die passend zijn bij een bedrijf als bijvoorbeeld een restaurant, sportvereniging, beautysalon of woonwinkel. Joke verzorgt ook de “styling” voor diverse bedrijven… Kortom, vanavond is zij onze gast. Heeft u een vraag aan haar… Bel dan tijdens de uitzending naar: 0251 – 254 958 tussen 19.00 en 21.00 uur. Veel luisterplezier vanavond.