ZONDAGAVOND 2 APRIL 2017… CAROLINA MOUT, ZANGERES, ACTRICE & THEATERMAKER

Carolina Mout heeft zich na de Akademie voor Kleinkunst breed ontwikkeld in eigen en bestaande voorstellingen: toneel, cabaret, muziektheater en musical.
Ze maakte meteen furore met de muziektheatergroep De Meisjes, waarmee ze een Zilveren Harp wonnen en Nederland vertegenwoordigden op het Knokke Festival. Daarna schreef en speelde ze samen met Bodil de la Parra de stukken Orgeade Overzee -waar ze een literaire prijs voor kregen voor beste toneelstuk van het jaar 1996- en De rode urn. Daarna volgden Macbeth bij het Muztheater, een aantal familie- en lunch voorstellingen en grote- en kleine musicals. Haar bijrol in Beauty & the Beast werd beloond met een nominatie voor beste vrouwelijke bijrol- , Crazy Shopping bij Stardust en in M-lab speelde ze in Bingo!, De geheime tuin en Maria! Ze deed mee aan Zadelpijn 2, Musicals Gone Mad en in We Want More.
Verder speelde ze gastrollen in vele tv series (o.a. Unit 13, Sam Sam, In de clinch, De Garage en Familie Kruys), ze was drie jaar te zien in de AH tv commercials, bij Dat ding van Tante Es en verzorgde optredens en presentaties op grote bedrijfsevenementen. Ze coacht en heeft tientallen jaren zanginterpretatie en workshops gegeven bij diverse theateropleidingen en conservatoria.
Momenteel brengt ze theaterconcerten -in intieme theaters en huiskamers- met haar trio Mout & de zware jongens en ze heeft haar eigen maandelijkse nachtclub Club Carolina in het Tobacco Theater in de nes in Amsterdam.
Last but not least kunt u haar kennen als stem: al ruim 25 jaar spreekt ze bedrijfsfilms, telefoonsystemen en radio en tv commercials in. Zo is ze bijv. de stem van Vodafone Voicemail, van het OV in Rotterdam Den Haag en van ING zakelijk.
Carolina is vanavond onze gast van 19.00 tot 21.00 uur. Heeft u een vraag aan haar bel dan tijdens de uitzending met: 0251 – 254 958. Veel luisterplezier.