ZONDAGAVOND 19 MAART 2017 “WIES EN DE LIEFDE” BAND…

Mensen dromen van muziek, en mensen dromen van reizen.
Spelen, vrij zijn, wegwezen, uitwaaien, de weg op en voorlopig niet meer terug. Wies en haar drie mannen hebben die twee oer-dromen laten samensmelten. Ze hebben de stem, de instrumenten, de liedjes, het verhaal. Maar vooral hebben zij: De Bus.
Een ouderwetse omgebouwde Franse stadsbus is hun theater, hun sfeervolle rijdende podium. Passagiers zijn publiek, de radio hoeft niet aan: de band zet in en Wies zingt. Over landschappen, helden, verre bestemmingen, mannen, vrouwen en liefde. Natuurlijk de liefde; de halte die altijd weer terugkeert op de route, de motor die ons draaiend houdt.
Een rit met aan boord gitaren, percussie, verhalende luisterliedjes en vers geschreven lyriek. Een intieme theaterbelevenis en een gids die iedereen doet vergeten waar ie ook weer heen moest. Wies. En de liefde. Stap nou maar in en vergeet de rest.
Vanaf juni rijden Wies en haar muzikale mannen door het land met hun theatertje op wielen. Wil je dat ze bij jou voorrijden en stoppen om te spelen? Neem contact op met chauffeur Nienke via boekingen@wiesendeliefde.nl. Zij zoekt graag de weg met je. Vanavond is “WIES & DE LIEFDE” te gast bij radio Beverwijk… zij zullen live zingen en hun levensverhaal vertellen. Ons team heeft er al zin in. Vraag aan Wies tijdens de uitzending: Bel dan tussen 19.00 en 21.00 uur naar: 0251 – 254 958 HEEL VEEL LUISTERPLEZIER.