ZONDAGAVOND 17 JANUARI 2016: SASKIA V ZUTPHEN EN PAULETTE WILLEMSE

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen werken al samen sinds ze elkaar leerden kennen op de Akademie voor Kleinkunst in 1983. Ze hebben elkaar nooit meer los gelaten en laten een spoor van diverse theaterprogramma’s achter.
Begonnen als de groep De Meisjes met Stuck with a fantasy, meteen beloond met een Zilveren Harp en via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, Koos Mark Big Band, Het Eurovisie Songfestival en alle televisie-programma’s die daarbij hoorden, maakten ze furore als de groep Mrs Einstein.
Inmiddels zijn ze sinds 2008 met de ‘niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show’ Vuile Huichelaar op tournee. En is Vuile Huichelaar 4: we zullen doorgaan! uw eerste kennismaking met de dames en hun twee muzikanten, dan bent u vanaf dat moment verloren. U zult zingend het theater verlaten en nog lang nagenieten van een show die niet makkelijk uit te leggen is. Het is werkelijk een ervaring. Vanavond zijn zij onze gasten… heeft u een vraag aan een van hen? Bel dan tijdens de uitzending tussen 19.00 en 21.00 uur met: 0251 – 254 958. Veel luisterplezier.