ZONDAGAVOND 15 OKTOBER 2017 ROBBERT VAN DEN BROEKE (MEDIUM)

Robbert van den Broeke is geboren in Breda op 7 mei 1980. Hij is een Nederlandse paranormaal medium. Als zodanig verscheen hij sinds 2004 met enige regelmaat op de Nederlandse televisie. RTL 4 bracht in het najaar van 2005 een programmaserie met Van den Broeke uit onder de titel Er is zoveel meer….
Robbert van den Broeke heeft sinds 2004 een eigen bedrijf voor spirituele en esoterische begeleiding en lezingen.
Van den Broeke zegt contact te hebben met overledenen, geesten te kunnen fotograferen en graancirkels te ontdekken,meestal in zijn woonplaats. Hij presenteerde zich in 2004 in de programma’s Catherine van Catherine Keyl (RTL 4), Wonderen bestaan (KRO), Life & Cooking (RTL4) en JENSEN! (RTL 5).
De redactie van Wonderen bestaan zag af van verdere samenwerking met Robbert van den Broeke omdat de indruk was ontstaan dat hij zijn claims niet kon waarmaken. De redactie wilde geen verantwoordelijkheid (meer) nemen voor zijn beweringen.[1]
In 2012 maakte hij een comeback, op internet en in de media. Zo liet hij zich interviewen door het spirituele tijdschrift Spiegelbeel, doet hij regelmatig verslag van gevonden graancirkels rond zijn woonplaats, en demonstreert hij nog altijd geestesverschijningen, vastgelegd op film en foto’s. Ook vertelt Robbert dat hij contact heeft met overleden personen als Jos Brink, Paul Kurtz, Michael Jackson en koningin Juliana der Nederlanden.
Arrestatie Op 6 januari 2016 werd Van den Broeke gearresteerd wegens vermeende bedreiging. Zijn woning werd doorzocht en hij zat zes dagen vast in een Amsterdamse politiecel. Zijn advocaat ontkende de bedreigingen en beweerde dat zijn Facebookpagina gehackt was.Vanavond is Robbert van den Broeke onze gast in “Bekijk ’t maar”. Heeft u een vraag aan Robbert of wenst u een telefonische healing… bel dan tijdens de uitzending tussen 19.00 en 21.00 uur met: 0251 – 254 958… Heel veel luisterplezier.