ZONDAGAVOND 12 NOVEMBER 2017 TON MULDER KOOKSCHOOL CASTRICUM

Ton mulder is kok en heeft een aantal jaren geleden een kookschool in Castricum opgezet… De meest gegeven cursussen bij Kookschool Castricum zijn: Koken op Koksniveau en de vervolgcursus daarop: Zelfstandig Werkend Kok. En dat is niets voor niets want in deze cursussen leren wij je koken als een echte kok en dat is daadwerkelijk een bijzondere verrijking van je culinaire plezier!
VOOR WIE? Nou, letterlijk voor iedereen is de cursus Koken Koksniveau geschikt! Of je nu nog nauwelijks kan koken of juist heel goed. Wij brengen iedereen tot op koksniveau! Het enige dat wij jou vragen is jouw inzet en motivatie om goed, bekwaam en vlot te willen leren koken als een kok. Bovendien is deze cursus echt heel boeiend en wordt gehouden in een gezellige setting.
(Noot: De cursus Zelfstandig Werkend Kok is er alleen voor de mensen die de cursus Koken op Koksniveau gevolgd hebben, of al in bezit zijn van het diploma kok niveau 2)In 2017 geven wij in totaal twaalf van deze topcursussen!
In januari jl. gingen we met drie cursussen Koken Koksniveau van start ! In mei met maar liefst 5 cursussen, vanaf september met 4 cursussen en in januari 2018 gaan er opnieuw 5 cursussen van start. Vanavond is Ton onze gast… vragen over koken??? Bel tijdens de uitzending tussen 19.00 en 21.00 uur naar 0251 – 254 958.