ZONDAGAVOND 12 MAART 2017 MARK ZIJLSTRA VAN WWW.COLLECTIONE.NL

Collectione is een jong en dynamisch merk in de verlichting- en woonaccessoire branche en levert uitsluitend aan de B2B klant. Wij streven ernaar om onze klant keer op keer een mooie en eigentijdse collectie voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden. Mark Zijlstra is hiervan de eigenaar.
Collectione is een onderdeel van de firma Medra b.v., welke al ruim 50 jaar actief is in de verlichting en woonaccessoire branche.
In 2015 is Collectione verhuisd naar haar nieuwe bedrijfspand in Hillegom, 15 autominuten van de luchthaven Schiphol. Voor deze locatie is gekozen aangezien er vele woonbranche gerelateerde ondernemingen in de bollenstreek gevestigd zijn.
U kunt eventueel tijdens uw bezoek aan onze showroom direct de door u geselecteerde artikelen meenemen aangezien wij over een 6000 m² groot magazijn beschikken.
Wilt u graag dealer van Collectione worden, maakt u dan vrijblijvend een afspraak via sales@collectione.nl
Vanavond praten over zijn gedrevenheid om succesvol te worden. Luister daarom vanavond van 19.00 tot 21.00 uur naar “Bekijk ’t maar” Bellen tijdens de uitzending kan ook, zeker als een vraag aan Mark hebt. Heel veel luisterplezier.