ZONDAG 8 DECEMBER 2013 SYLVIA HOLSTEIN

Voormalig actrice Sylvia Holstijn, bekend van o.a. Zeg ‘ns AAA, en Medisch Centrum West, doet momenteel heel andere dingen. Zo ontwerpt zij o.a. haarstukken en pruiken voor mensen die lijden aan kanker en door de chemokuren hun haren zijn kwijtgeraakt. Toupim maakt twee unieke producten om de gevolgen van behandelingen om kanker te bestrijden enigszins te verlichten.
De Toupim Pruik en het Toupim Prothese Hemd. Beide producten ondervinden grote belangstelling zowel vanuit ziekenhuizen als van patiënten. Iedere maand organiseert Sylvia samen met Clare van Stolk een WGExpo in het WG café in Amsterdam. Verschillende exposanten kunnen hun werk gedurende een maand in het goed bezochte WG café tentoonstellen.
Elke nieuwe tentoonstelling wordt feestelijk geopend met een muzikaal optreden door Sylvia Holstijn en gasten. Zo zijn o.a. George Groot van Don Quishocking (ook bij ons in het programma geweest) en Fay Lovsky ook al gasten van Sylvia en Clare geweest. Heeft u vragen aan Sylvia dan kunt u tijdens de uitzending van 19.00 tot 21.00 uur bellen naar 0251 – 254 958