ZONDAG 28 SEPTEMBER 2014 CARRIE JANSEN

Vanavond ontvangen wij Carrie Jansen uit Rotterdam. Dat is meteen alweer gelogen want ze is geboren in Utrecht, op de Oudegracht, boven het cafe van mijn oma. Pas op mijn 22e kwam ik naar Rotterdam. Toen ik het Centraal Station uitkwam, waaide mijn haar meteen in de coupe windhoos die het nu nog steeds is. En toen er een oude man tegen mij opliep en riep: “krijg jij helemaal de tering”, dacht ik: hier wil ik wonen. In dat gekke Rotterdam. Ik woon er nog steeds.

Carrie is een opvallende dame. Zo Rotterdams als ze klinkt, zo nuchter en trefzeker komt ze ook over wanneer ze als columniste de samenleving op humoristische wijze een spiegel voorhoudt. Sinds 2009 mag Carrie zich Meester in de Rechten noemen en vanaf 2010 heeft zij een eigen advocatenpraktijk, ondergebracht bij het advocatenkantoor Rietbergen & Partners in Rotterdam. Als u vragen heeft aan Carrie dan kunt u die tijdens de uitzending  tussen 19.00-21.00 uur bellen met de omroep. 0251 – 25 49 58