ZONDAG 28 DECEMBER 2014 DEBBIE SAUL

In 1998 startte ik mijn activiteiten als grafisch ontwerper vanuit het hart van haarlem. Inmiddels werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers en initieer ik regelmatig zelf een project. Vanuit mijn liefde voor boeken coördineerde ik literaire avonden van stichting haarlem boekenstad, zat in de denktank/organisatie van het haarlems kinderboekenfeest en ben ik lid van het beschreven blad. Mijn werk laat zich omschrijven als helder, leesbaar, speels en fris. Maar oordeelt u zelf; een paar projecten zijn te zien op mijn debsite. Op 15 december j.l presenteerde Debbie haar nieuwe boek “DAAR STAAT HET” Waar het over gaat… dat hoort u tijdens de uitzending op 28 december tussen 19.00 en 21.00 uur. Beelden en liedjes vormen wel de hoofdmoot van dit boek. Samen met Debbie luiden wij als programma ook 2014 uit en zullen op 4 januari 2015 bij u terug zijn. U kunt ook vragen aan Debbie stellen tijdens de uitzending: Neem dan contact op met: 0251 – 254 958