ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 LONGARTS PAULINE DEKKER

Pauline Dekker

Pauline Dekker en Wanda de Kanter, zijn allebei longarts . Pauline in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en Wanda in het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Als niemand zou roken, zouden onze wachtkamers zo goed als leeg zijn. Zij schreven samen het boek: “Nederland stopt met roken”. Meer dan 50.000 boeken hiervan zijn verkocht en het is nog steeds verkrijgbaar. Onze ervaring is dat iedereen met roken kan stoppen, als hij of zij maar gemotiveerd is en de juiste methode gebruikt. Dat is al bij duizenden van onze patiënten gelukt. Dit boek helpt daarbij. Het is bedoeld als handvat voor een rookvrije, gezondere toekomst.

Hoewel het schrijven en uitgeven van dit boek een onafhankelijk initiatief is van Pauline en Wanda, wordt het ondersteund door de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose NVALT.

Pauline en Wanda zijn per 2009 benoemd tot duo- voorzitter van de Werkgroep Tabaksverslaving van de  NVALT (Vereniging van Longartsen) en winnaars van de ENQ award: door Stivoro beoordeeld als beste behandelaars van Tabaksverslaving van Nederland!

Vanavond ontvangen wij Pauline en gaan natuurlijk praten over longaandoeningen maar ook over wie Pauline Dekker is en waarom ze voor deze kant van de geneeskunde heeft gekozen, en natuurlijk draaien we haar muziekkeuze. Het belooft een interessante avond te worden. Luister 27 september van 19.00 tot 21.00 uur naar Bekijk t maar bij Radio Beverwijk. Heeft u vragen??? Dan kunt u tijdens de uitzending inbellen op: 0251 – 254 958.