ZONDAG 26 APRIL 2015 LIVE VANUIT GASTHOEVE ADRICHEM “LAURA FYGI”

VANAVOND ZAL LAURA FYGI LIVE TE GAST ZIJN VOOR EEN 2-UUR DUREND INTERVIEW T.B.V. HET RADIOPROGRAMMA “BEKIJK ‘T MAAR”: NAAST HET INTERVIEW ZAL ZIJ ZEKER OOK NOG LIVE ZINGEN EN ZE ZAL EEN DUET ZINGEN MET SJORS VAN DER PANNE… HIJ WERD DE LAATSTE VOICE OF HOLLAND 2e. KOM NAAR GASTHOEVE ADRICHEM. DE TOEGANG IS GRATIS MAAR VOL IS VOL… RESERVEER DAAROM SNEL: 0251-254 333 DE GASTHOEVE ZORGT VOOR EEN SPECIAAL 3-GANGENMENU VOOR €19.95. ZORG DAT U ERBIJ BENT.

Overal waar Laura Fygi komt is ze nog steeds een exotische verschijning. In thuisland Nederland kennen ze haar als de vrouw die is opgegroeid in Uruguay als dochter van een Egyptische buikdanseres, in het Verre Oosten is zij de geëmancipeerde westerse dame die vele zouden willen zijn. Maar waar zij ook staat, één ding is overal hetzelfde: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd vele harten stal
Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Als Nederlandse zangeres is ze er zelfs in geslaagd om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie!

Ze valt daar van de ene verbazing in de andere. Zoals toen zij werd uitgenodigd voor de tv-show van de World Expo waarmee zij een miljoenenpubliek bereikte. “Tijdens de persconferentie zeiden ze dat het Chinese publiek besliste welke buitenlandse artiest werd uitgenodigd en dat ze mij hadden gekozen. Daar was ik dus echt even stil van.”
Verrassingen zijn typerend voor een performer die zichzelf vele malen opnieuw uitvond. Sinds haar dance hits met meidengroep Centerfold, begin jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld. Jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd. “Ik heb een hekel aan hokjes”, zegt de veelzijdige diva. “Ik zoek steeds iets nieuws want ik vind dat je dingen niet twee keer moet doen. Ik haat sleur.” Die eigenzinnige zoektocht naar vernieuwing leverde onder meer samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Ook won ze een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

Inmiddels heeft Laura haar 20-jarig jubileum als solo zangeres achter de rug. Inmiddels beleeft Laura dit jaar haar jubileum. 25-jaar solo artiest en er is een geweldig dubbel-album uitgekomen “Laura Fygi 25th anversary” met hierop een schat aan liedjes waarvan 1 cd door haar fans samengesteld. Kijk voor alle informatie op www.laurafygi.nl.

De uitzending is op 26 april live vanuit Gasthoeve Adrichem van 19.00 tot 21.00 uur. Ook onze prijsvraag zal deze keer vanuit de locatie gedaan worden, dus niet via het internet. U maakt kans op theaterkaarten, museumkaarten, schoonheidsbehandeling of een 3 gangenmenu voor 2 personen. Tot 26 april.

Namens het hele team van “Bekijk ’t maar”

Maus Granaat (presentator).