SINGER/SONGWRITER/ZANGERES EN WINNARES VAN HET EUROVISIESONGFESTIVAL 1969 LENNY KUHR.

Een mooie podcast opgenomen met Lenny Kuhr. Ze zit 55 jaar in het vak en won voor Nederland in 1969 het Eurovisiesongfestival met het inmiddels overbekende nummer “De Troubadour”. Hierna werd ze uitgenodigd om naar Frankrijk te komen en stond in het voorprogramma van Georges Brassens. Later ontwikkelde Lenny haar eigen wijze van schrijven en componeren van liedjes en werd een echte singer/songwriter. Ook haar huidige man Rob Frank laat zijn poëtische kant zien en schrijft steeds vaker mooie teksten voor Lenny. Zij tekent dan weer voor de muziek. Op haar nieuwe album dat 28 januari gereleased werd en waarvan de presentatie op 17 februari plaatsvond in Paradiso in Amsterdam staan ook 2 nummers waarvan Lenny’s dochter garant stond voor de muziek.

Na de Corona periode hoopt ook Lenny haar concerten weer te kunnen geven zodra de theaters weer open mogen. Lenny zingt op deze podcast ook 2 nummers  live.

Binnenkort komt ook deze podcast online. Via i-Tunes, Spotify/bekijk-t-maar, Google podcast of roetz.nl/bekijk-t-maar. Heel veel luisterplezier.