LINDA MOLENAAR

Linda Molenaar is kunstenares, geboren in Heemskerk, opgegroeid in Beverwijk en heeft haar opleiding in Kampen gedaan en na haar studie een half jaar stage gelopen bij de Belgische kunstenaar Jan Fabre. Het oeuvre van Linda Molenaar bestaat voornamelijk uit sculpturen en performances.
In haar werk bevraagt ze op een poëtische manier de menselijke positie ten opzichte van de natuur. Ze gebruikt natuurlijke en dierlijke (soms menselijke) materialen zoals leer, haar, veren en tanden. Ze is een echte maker en houdt van gedetailleerd vakmanschap. Dat blijkt als je haar werk ziet en haar performances kent. Een vrouw die weet wat ze wil en een perfectionist is in haar werk. Linda is een echte creativiteitsbom…. en haalt haar inspiratie vooral uit alles wat de natuur haar biedt.

Vandaag praat ik met haar, over haar leven als kunstenares. Ik raad je aan ook haar website eens te bezoeken www.lindamolenaar.nu of via Google. Als je dan Linda Molenaar intikt verschijnt ze bovenaan.

Ik wens jullie heel veel luisterplezier en graag weer tot de volgende podcast. i-Tunes, Spotify en roetz.nl/bekijk-t-maar