Frédérique Sluyterman – van Loo

Frédérique is na haar balletopleiding afgestudeerd als lerares moderne dans en jazzdans. Na het nemen van zanglessen is ze in de musical terecht gekomen waarin ze vele rollen in diverse musicals heeft gespeeld. Van “Funny Girl” tot “Billy Elliot” en van “Flashdance” tot “Het meisje van Velsen”.

Samen met Hanneke Drenth en Ellen Pieters speelde ze de voorstelling “De grote drie” Over de carrières van respectievelijk… Jasperina de Jong, Adèle Bloemendaal en Conny Stuart. Daverend succes bij alle theaters in Nederland.

Ook de voorstelling “In Bed met Marlène Dietrich en Edith Piaf” was een voorstelling om een puntje aan te zuigen. Over 2 wereldbekende vrouwen die elkaar nooit hebben ontmoet in werkelijkheid, en die dan samen op toneel hun leven deelden. Samen met Irene Kuiper & Ger Otte werd ook deze voorstelling weer een juweeltje.

Vanaf september speelt Frédérique samen met Joke de Kruijff en Winston Post de doldwaze komedie “Liften 2”. Hilarische momenten, afgewisseld met mooie liedjes Zij toeren door het hele land met deze voorstelling dus ik zou zeggen check hun website.

Vandaag praat ik met Frédérique over haar leven, haar carrière en de nieuwe voorstelling die ze gaat spelen Liften 2.