COR SANNE & JAAP WIJN

Maandag 9 augustus waren we te gast in Nieuwkoop bij Cor Sanne thuis. Ook Jaap Wijn van “The Wieners” was aanwezig. Met hun band trekken ze dit seizoen langs de diverse theaters in Nederland met hun theatershow “The Wieners play Buddy Holly”. Vanaf september in de theaters. Kijk ook op www.thewieners.nl staan superleuke filmpjes op YouTube dan heb je een idee hoe de band zich verhoudt tot de muziek uit de jaren ’50 en ’60. Een heerlijk avondje uit “back to memorylane”.

Al sinds de jaren ’60 is Cor Sanne actief in de muziek. Hij organiseerde veel country evenementen en haalde onder meer Johnny Cash, Emmylou Harris, Bill Monroe en Jerry Lee Lewis naar Europa. Liefhebbers kennen hem als gastheer bij Back To The Country. Maar zijn muzikantenbloed kruipt waar het niet gaan kan, daarom beklimt hij sinds een aantal jaren ook zelf weer het podium. Hij zocht zijn vrienden van de Blue Grass Boogiemen op en de band Grand Old Country was geboren. Na een periode van radiostilte, pakken Cor en de Boogiemen de draad weer op in het theater. Dit seizoen speelt Cor als gast bij de Wieners.

Samen met Cor & Jaap hebben we een podcast gemaakt die vanaf 1 september te beluisteren is via i-Tunes en Spotify hopelijk binnenkort ook via YouTube.

Beluister onze podcast via: roetz.nl/bekijk-t-maar en geniet van de mooie gesprekken.