Wie is Carla Boske

Doe even een biografietje wordt me gevraagd!!

224 2Zo’n schrijver ben ik niet dus ik houd het kort.
ALs 6e kind uit een banketbakkers gezin met 7 kinderen ben ik opgegroeid in Castricum waar ik een veilige jeugd heb gehad.
Op school was ik geen uitblinker, maar door mijn gezonde verstand heb ik toch een manier gevonden om datgene te doen wat ik leuk vind.
Een aantal jaren heb ik als fotograaf gewerkt en meerdere bruidsparen blij gemaakt met het vast leggen van een belangrijke dag in hun leven. Sinds 2004 ben ik weer werkzaam in de zorg waar ik als collega van Maus op de afdeling bloedafname werk. Dit werk heb ik ook gedaan voordat ik kinderen kreeg.
Ik ben de gelukkige moeder van een dochter en een zoon die beide een relatie hebben waar ik zijdelings van mag mee genieten. Mijn kleinkinderen zijn een cadeau van mijn kinderen, ik ben er trots op hun oma te mogen zijn.
Dat brengt me bij mijn hobby’s: natuurlijk mijn klein(kinderen), maar ik ben ook graag bezig met penselen op een doek. Fotografie heeft ook nog steeds mijn belangstelling en mijn nieuwe hobby is…..gastvrouw zijn bij “Bekijk het maar”.
Ik heb er zin in en vind het leuk een bijdrage te kunnen leveren aan dit programma

Was getekend, Carla Boske