Ik ben Bernadette van der Doorn, een van de 4 gastvrouwen bij het zondagavondprogramma ‘Bekijk het maar’ van radio Beverwijk. Ik ken presentator Maus Granaat als collega uit het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Door zijn enthousiaste verhalen over zijn programma, had ik er direct zin in om mee te werken als gastvrouw toen er hulp nodig was.

In het ziekenhuis ben ik parttime werkzaam als medisch analist. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf bewustnaarbeter.com, waarbij ik mensen begeleid om naast bewust vooral ook beter te worden van veranderingen in hun leven op gebied van gezondheid, relatie en werk. Dit doe ik vanuit mijn werkruimte die gevestigd is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo.

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik hou ervan om mee te spelen met improvisatietheater en ben gestart met een basiscursus fotografie.’

Tot gauw!

Groetjes, Bernadette