ACTRICE, THEATERMAAKSTER, CINEAST EN ZANGERES SYLVIA HOLSTIJN.

In deze podcast spreekt Maus Granaat met Actrice, cineast, zangeres en onderneemster Sylvia Holstijn.

Sylvia Holstijn, startte haar tv-carrière in de succesvolle tv-comedy “Zeg ‘ns AAAA”, daarna speelde ze nog gast rollen in o.a. Medisch Centrum West, maar speelde ook een leuke rol in de comedyserie “Mag het ietsje meer zijn”. Met Willeke van Ammelrooy en Marnix Kappers. Ook speelde ze in diverse films waaronder ook de re-make van “De Lift”.

De laatste jaren vanaf 2007 is haar merk Toupim een begrip geworden op het gebied van haarzorg. Vooral voor mensen met een haarziekte, of die door het gebruik van chemotherapieën hun haar kwijtraken. Toupim zorgt ervoor dat  er voor vrouwen, van hun eigen haar een haarband gemaakt wordt die voorkomt dat iedereen ziet dat je je haar bent kwijtgeraakt. Een geweldige oplossing voor mensen in een nare omstandigheid die zich door de haarband weer een betere kwaliteit van leven hebben.

Open en eerlijk vertelt zij haar bedrijf te willen overdragen, als het groot genoeg is om vervolgens weer terug te willen keren in de entertainmentindustrie.

Wij wensen jullie weer veel luisterplezier en graag weer tot de volgende podcast. Deze podcast is binnenkort te beluisteren via spotify/bekijk-t-maar, i-Tunes, Googlepodcast en via roetz.nl/bekijk-t-maar.

T

Groetjes Maus(programmamaker en Presentator)