ZONDAGAVOND 25 SEPTEMBER 2016 SASKIA SCHAFER

Saskia is afgestudeerd aan het Conservatorium in Alkmaar voor Zang Lichte Muziek (Pop/Jazz) en aan de musicalopleiding. Ze studeerde daarna aan de acteeropleiding Het Collectief in Amsterdam. Op dit moment volgt zij klassieke zanglessen bij Zalina Tamar Niamut.

Afgelopen seizoen was zij te zien als La Commodia in Beauty and the Beast in het Circustheater in Scheveningen. Daarvoor speelde ze in verschillende musicals zoals The Sound of Music (Zuster Sophie/Understudy Moeder Overste), Sister Act (Understudy Maria Patricia), Evita (moeder Duarte), Elisabeth (Understudy Ludovika/Frau Wolf), Into the Woods (Florinda), Titanic (Kate Murphey) en Rex. Ook speelde ze mee in de Operette La Vie Parisienne en de kindervoorstelling Rupsje. Was daarnaast te zien als leadzangeres bij Holiday On Ice in Concert en verschillende orkesten en popbands in binnen- en buitenland, waaronder de Leidse Scratchdagen. Naast uitvoerend artiest is Saskia ook werkzaam als zangcoach.

Mocht je een vraag willen stellen aan Saskia, dan mag dat tijdens de uitzending via telefoonnummer: 0251 – 254 958 alleen tussen 19.00 en 21.00 uur.